Kilitli Parke Döşemesi Yapılan Hz Ömer Camisini Başkan Vekilimiz Yerinde inceledi

Kilitli Parke Döşemesi Yapılan Hz Ömer Camisini Başkan Vekili Yerinde inceledi

İlçe genelinde yapıları bozuk olan camilerin de onarılmasına özen gösteren Belediye Başkan Vekili etrafı çamur olan, vatandaşların rahat edemediği Hz Ömer Camisinin Bahçesine Kilitli parke döşemesi yaptırdı.

Kayyum Hacı Arslan Uzan'ın talimatıyla bahçesi yenilenen Hz Ömer Cami daha temiz ve özenli bir görünüm kazandı. İhale usulü bir firma tarafından idaresi belediyeye ait olan bin 600 metre kare Kilitli Parke yağmur suyu oluğu ve bordür çalışması yapıldı. Son olarak kum serpitilerek sıkıştırılan parke sayesinde vatandaşlar İbadetlerini yapmak için daha rahat camiye gidecekler.

Devlet Karayolu caddesi üzerinde bulunan Hz Ömer camisi Yeni Bahçesi ile vatandaşların hizmetine sunulmak için son aşamasına gelindi. Halka yapılan hizmete önem veren Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan ibadet yeri olan camilerin düzenli ve temiz bir şekilde hizmet vermesi gerektiğini vurgulayarak vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   12155 kez okundu