Kıl Çadırı Alanı Yapımıyla İlçemiz Halkına Sosyal Hizmet Artacak

İlçe Merkezin de vatandaşların sosyal yönden zenginleşmeleri için kafe, oturma alanı, şark köşeleri, çocuk oyun gruplarının olduğu çok amaçlı sosyal tesisin hizmete sunulması amacıyla çalışmalar devam ediyor. Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan talimatıyla halkın sosyal yönünü zenginleştirmek, aktiviteleri üst seviyeye çıkarmak, dışarıdan gelen memurların uğrak yeri olacağı aynı zaman da İlçe adına kültürel bir zenginlik katacağı kamuya açık büyük bir sosyal hizmet olarak halka sunulacak.

Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan'ın  çalışmaları yerinde izlediği Kıl Çadırı Alanın da alt zeminini uygun hale getirmek için çalışmalar yapılıyor çevre duvarlarının yapıldığı tesis hakkında bilgi veren İnşaat Mühendisi Kasım Hamzaoğlu: " 500 metre kare alan üzerinde büyük Kıl Çadırı kurulacak ayrıca yanlarına 6 metre karelik alana 9 adet küçük çadırları da kurarak farklı bir tasarım ortaya çıkaracağız. Bahçe düzenlemesinin yapılacağı alanda parke çalışmaları,kaldırım yapımları, yeşillendirme, ağaç dikimi gibi düzenlemeler ile son aşamasına getirip halka hizmete sunacak hale getireceğiz." dedi.
Harita Mühendisi Yavuz yıldız 180 metre kare yapılan duvarın üzerine ferforje demir yapılarak Kıl Çadırı alanını korumuş olacağız açıklamasında bulunarak dolgu çalışması biten yerin yarın betonu dökülecek perşembe günü ise Kıl Çadırları kurulmaya başlanacak bilgisini verdi.

Tüm hızıyla titizlikle yürütülen çalışmaların sağlıklı bir şekilde teslim edilmesini isteyen Başkan Vekili Çalışanlara kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Dr. Hacı Arslan UZAN