Kaymakam ve Belediye Başkanı UZAN dan Esnaf Ziyareti

Kaymakam ve Belediye Başkanı UZAN’ dan Esnaf Ziyareti

Kaymakam UZAN İlçemiz Sultan Alparslan caddesinde bulunan esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyerek esnaftan Belediyemiz ve Kaymakamlığımızdan beklentileri olup olmadığını sorarak ihtiyaçları doğrultusunda esnafla istişare ederek çözüm yolları arandı. Yapılan çalışmaları esnafa anlatarak onlarında fikirlerini aldı. Gittiği her esnafta uzun süre kalıp ikramlarını geri çevirmedi.

Esnaf ziyaretleri sırasında çokça bilgi alışverişinde bulundu. Esnafın sattığı ürünler ve kentin ticari durumu hakkında bilgiler alan UZAN ‘daha verimli günler için taşın altına hepimiz elimizi koymalıyız, geleceğimiz ve geleceğiniz için’ dedi.

Ziyaretin ardından Halk Bankası Müdürü Ceyhun KOÇ, Kaymakamımız tarafından makamında ziyaret edildi.

Dr. Hacı Arslan UZAN