İlçemiz İmar ve Çeşme Yapım Çalışmalarında Sona Yaklaşılıyor

İlçemiz İmar ve Çeşme  Yapım Çalışmalarında Sona Yaklaşılıyor

Belediyemiz tarafından İlçemiz İnönü Mahallesi Sultan Muhammed Alparslan parkında ve Mesire Alanında Ahlât taşı kullanılarak kültürümüze uygun yapılan çeşme yapım çalışmaları bitmiş olup halkın kullanıma açılacak aşamaya gelmiştir. Ayrıca Merkez Cami’nde büyük bir çeşme yapım çalışmaları başlanmıştır. Hastane yanında yapım çalışmaları devam eden park ve kadın eğitim merkezinin çevre düzenlemesi yapılacaktır.

Gümüşpınar Köyünde yaklaşık 750 metre civarında mezarlık çevresinde duvar yapım çalışmaları başlanmıştır.İş adamı Ömer Urgun ve Tümbulsevder Derneği tarafından Şehitlik Mahallesinde park yapım çalışmalarında bitim aşamasına gelinmiştir. Açılışın cumartesi günü Kaymakamımız Hacı Arslan Uzan tarafından yapılması beklenmektedir.

Dr. Hacı Arslan UZAN