Örenkent Köyü Yol Üzeri Çalışması Devam Ediyor

Örenkenkent grup yolu birinci kat asfalt serbest sıkıştırma yol çalışmasını Belediyemiz Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan yerinde ziyaret etti. Yol yapım aşamasında çalışan ekipleri ellerinden gelen hassasiyeti göstermelerini isteyen Uzan: “ Bu çalışmaların en kısa zamanda iyi şekilde yapılmasını istiyorum.” dedi.

İnşaat Teknikeri Akın Gökçek İlçe içerisinde 3 aylık devam eden yol çalışması dahilinde buraya dün başlandığını söyleyerek 1200 metrelik yapım olacağını ifade etti. Ayrıca yol yapımından sonra parke döşemelerinin işlemlerine devam edeceklerini de ekledi. Muş ekibi ile birlikte yürütülen çalışmanın iki gün sonra asfalt dökümü yapılarak yolun son aşamasına gelinecek. Özel İl idaresinde görev yapan Mustafa Yaşlık: “ Belediyenin kaymakamlık ile yürüttüğü 1200 metrelik asfalt döküm çalışmasında şuanda sıkı bir önlemin alınıyor bu yüzden de gereken hassasiyet gösteriliyor.” dedi.

Asfalt çalışmasının organizasyonunu yapan kademe şefi Ali Balkaya talebe göre getirilen malzemelerin özel bir şirketten alındığını belirterek gereken önlemleri alıyoruz şeklinde konuştu. Ayrıca mahalle girişinde bulunan kanalın kötü görünümüne dikkat çeken Hacı Arslan Uzan ilgili kişilerden o görünümü düzeltmelerini istedi. Mahalleliler tarafından ilgiyle karşılanan Hacı Arslan Uzan çocuklara hediyeler vererek küçük kalpleri sevindirdi.

Dr. Hacı Arslan UZAN