Kız İmam Hatip Lisesi Çalışmaları Sürüyor

Kız İmam Hatip Lisesinde 20 bin metre kare faaliyet alanı çalışması yapılıyor. Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan çalışması yapılan alanı yerinde ziyaret ederek İşçilere titiz olunması, işçiliğe dikkat edilmesi hususunda uyarıda bulundu.

Elazığ Firması tarafından ihalesi alınan yerin 9 aylık gibi bir süreç içerisinde çalıştıklarını belirten Baran Korkmaz: “ 20 bin metre kare gibi faaliyet alanında yapılan çalışmaların 15 bin metre karesi Belediye tarafından 5 bin metre karesi de firmanın kendisinin temin ettiğini söyledi.” 15 gün gibi zamanda yürütülen çalışmanın bitirilip teslim edileceğini ifade eden Korkmaz 8 elemanla çalıştıklarını belirtti. Okul çalışmasının bir an önce bitirilmesini öğrencilerin okula yerleşmesini isteyen Hacı Arslan Uzan gerekli işleyişin iyi bir şekilde yerine getirilmesini istedi.

İlçe içinde okulların, yol yapım çalışmalarının, alt yapı sorunlarının iyi bir şekilde yapılıp Belediyenin her türlü faaliyetini en iyi şekilde yürütülmesini isteyen Başkan Vekili Uzan bütün çalışmaları yerinde görerek değerlendirmede bulunuyor.

Dr. Hacı Arslan UZAN