Kardeş Belediye Başkanımız Sayın Mustafa AK’a Teşşekkürler

Kardeş Belediye Başkanımız Sayın Mustafa AK’a Teşekkürler

Bazı Resmi İş ve İşlemleri takip etmek üzere Ankara İline giden Sayın Başkanımız UZAN İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz EDİP ile Birlikte “Kardeş Belediyemiz olan Keçiören Belediye Başkanı Sayın Mustafa AK ile görüştüklerini yapılan görüşmede İlçemizin Sokak iyileştirmelerinde kullanılmak üzere park ve bahçe malzemelerini talep etmiş olduklarını ve söz konusu malzemenin verilmesine ilişkin sözünü aldıklarını aldıkları bu sözler ile kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve misafirperverlikten dolayı başta Sayın Başkan Mustafa AK, Belediye Başkan Yardımcısı Semih KANİBİR, Fen İşleri Müdürü Aytekin KARACA, Dış İlişkiler Müdürü Mustafa ARAÇ ve Park ve Bahçeler Müdürü Serdar DURSUN Bey Efendiye Şükranlarını sunuyorum” dedi.

Dr. Hacı Arslan UZAN