İlçemizde Unutulmuş Çeşmelerimiz Günyüzüne Çıkarılıyor

İlçemizde unutulmuş çeşmelerimiz gün yüzüne çıkarılıyor

Bulanık kaymakamı Hacı Arslan Uzan tarafından ilçemiz Güllüova Mahallesi, Yeni Mahalle yolları ve şehiriçi araç parkı ile diğer çalışmaların kontrolünü yaptı. Çalışmaları kontrol eden UZAN çalışmalarla ilgili geniş çaplı bilgi aldı. Daha sonrasında ilçemiz Yeni Mahalle sınırları içerisinde bulunun halk arasında “Sütlü Bulak” diye bilinen çeşmenin vatandaşa daha iyi hizmet sunması amacıyla düzenleme çalışması kontrol edildi.  Çalışmaları yakından takip eden UZAN işçilerle yakından ilgilenerek çalışmaların halk adına önemine vurgu yaptı.

Ardından Ptt üstü şehiriçi araç durağını Müfettiş Mustafa AYYILDIZ, Kontrolör Osman ÖZKAN ile birlikte ziyaret eden Kaymakam Hacı Arslan UZAN duraktaki şoförlerle sohbet etti. Yaptığı çalışmalardan dolayı kaymakam beye memnuniyetlerini dile getirdiler.

Açılışlarına sayılı gün kalan parkların kontrolünü yapan UZAN çalışmaları takip etti. İncelemeler sırasında işçilere “ Burayı korumak hepimizin görevi “ dedi.

Dr. Hacı Arslan UZAN