Kıl Çadırı Alanımız İçişleri Bakan Yardımcımız Ve Valimiz Tarafından İncelendi

İlçemize kazandırılan Sosyal Hizmetlerden biri olan Kıl Çadırı İçişleri Bakanı Mehmet Ersoy, Valimiz ve beraberindekiler tarafından gezildi. Başkan V. Hacı Arslan Uzan İlçemize ziyarette bulunan misafirlere proje hakkında bilgi vererek alanı gezdirdi.

Belediyemize önemli bir etkinlik sunacak olan Kıl Çadırını gezen Bakan Yardımcımız ve Valimiz amaçlı olan projenin ilçeye kazandırılmasının önemli olduğunu vurguladılar. Çalışmaları devam eden Kıl Çadırının içi gezilerek işlerini yürüten personellere kolaylıklar dilendi. Fen İşleri Müdürü Selda Zırhlı proje hakkında detayları vererek değerli Misafirlerimizi aydınlattı.

İlçe halkı için işlevsel faaliyet verecek olan Kıl Çadırı, bir tane büyük 500 metrekare ve 10 tanede ayrı olmak üzere 6 metrekare üzerine yapıldı. Ayrıca Çocuk Oyun Grubunun da yer aldığı alan zenginleştirildi. Çalışmaları tamamlanmak üzere olan Kıl Çadırı Vatandaşların hizmetine sunmak için son aşamasına yaklaşıldı.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   12191 kez okundu