İlçemizde Urfa Sıra Gecesi Etkinliği İle Güzel Bir Gece Yaşandı

ilçemizde Kamuda çalışan personellerin motivasyonunu yükseltmek ve İlçemiz halkına güzel bir gece yaşatmak adına Urfa Sıra Gecesi Etkinliği düzenlendi. Bulanık Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe davet edilen Urfa Büyükşehir Belediyesi Sıra Gecesi Ekibi Yöresel Türkülerle çiğköfte  eşliğinde güzel bir geceye damga vurdu.

Sosyal ve Kültürel faaliyetlere önem Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan'ın katkılarıyla davet edilen Sıra Gecesi Ekibi salonda bulunan davetliler ile birlikte özlenen türkülere ve eskilere yolculuk yaptı. Şanlı Urfa yöresinin bir geleneği olan Halk Mektebi olarak bilinen Sıra Geceleri ilçemizde de düzenlenerek vatandaşlarımıza müzik ziyafeti yaşatıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu Ekin Yüce'nin ve çalışma arkadaşlarının organizasyonun da yürütülen gecede Sıra Gecesinin vazgeçilmez Çiğköftesi de yoğrularak davetlilere ikram edildi. Türkülere eşlik eden misafirler felekten bir gece yaşayarak bu geceyi düzenlemeye katkı sağlayan Başkan Vekiline Teşekkür ettiler. İlçemiz Başkan V. Sayın Hacı Arslan Uzan: " Urfa Sıra Gecesi Ekibi bizi kırmayıp İlçemize geldiği için teşekkür ediyorum. Ağzınıza ve yüreğinize sağlık. Hakikaten eskimeyen bir geleneğimiz olan Sıra Gecelerini İlçemizde düzenleyip vatandaşlarımızla buluşturmak, bu kültürü tanıtmak bizim için bir şeref." dedi.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   12229 kez okundu