HANIM KÜLTÜR MERKEZİMİZDE MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLEDİK

İlçemize kazandırılan Hanım Kültür Merkezinde Mevlid Kandili Programına özel Kadınlarımız bir arada toplanarak ibadetlerini yerine getirdiler. İlçemiz kadınlarına yönelik yapılan Hanım Kültür Merkezinde aktif olarak düzenlenen programlar ile sosyal yönleri zenginleşen hanımlar, bu sayede bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

İslam Aleminde peygamber efendimizin doğum yılı olarak kabul edilen Mevlid Kandilinde bir arada toplanılarak Kuran-ı Kerimin okunduğu, birlikte duaların edildiği, ilahilerin söylendiği güzel gece yaşandı. Başkan Vekilimizin eşi Sayın Meryem Uzan'ın da aralarında bulunduğu kadınlar hep birlikte islami vazifelerini yerine getirmiş oldular. Kandil Programı sebebiyle hazırlanan ikramlar hanımlara dağıtılarak program amacına ulaştı.

Başkan Vekilimiz sayesinde hanımlara özel yaptırılan Hanım Kültür Merkezi ile artık bayanlarımız vakitlerini değerlendirme fırsat buluyor. Kadınlar için Sosyalleşmenin önünü açan Sayın Başkan V. UZAN: " ilçemizde kadınlarımız için uğrak yerlerinin olmamasını büyük bir eksiklik olarak gördük. Kendilerini geliştirebilme olanakları sağlamak için Aile Destek Eğitim Merkezi'nin dışında Hanım Kültür Merkezini yaparak onları bir araya getirmenin, tanışıp kaynaşmanın, el becerilerinin gelişmelerinden tutunda eğitimlerine kadar her türlü hizmeti vermeye gayret ediyoruz." açıklamasında bulundu.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   12284 kez okundu