Şamata Unlu Mamullerinin Açılışını Gerçekleştirdik

İlçemizden yer alan küçük işletmeler ile kalkınan esnaflar iş yerlerini genişleterek Belediyemize yeni hizmetler sunuyor. Şamata Kafe ile tanınan İsmail Ballı, unlu mamuller çeşidini de genişleterek Belediye Başkan V. Hacı Arslan Uzan ve beraberindekilerin katılımıyla İş Yerinin açılışı gerçekleştirildi.

Belediyemizde büyük hizmetlerin yer almasıyla vatandaşlara daha güzel şartlar altında hizmet verebilmek için Şamata Unlu Mamulleri Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömer Altaş ve Ali Bulut'un kestikleri kurdalye ile açılış gerçekleştirildi. Vatandaşlarında katılımıyla renkli anların yaşandığı yeni iş yerinde ikramlar yapıldı.

Başkan Vekilimiz Uzan zengin çeşitliliği olan unlu mamulleri inceleyerek iş yeri sahiplerine hayırlı olmasını diledi. İlçemizde ihtiyaç olan kendini geliştirmiş esnafların varlığı büyük bir şans açıklamasında bulunarak İsmail Ballı ve ailesine iyi kazançlar dileğinde bulunarak çalışanlara kolaylıklar diledi.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   12180 kez okundu