Atatürk İlkokulu Ziyaretimizde Öğrencilerimize Dergilerini Dağıttık

İlçemiz Okullarını ziyaret ederek öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya gelmeye özen gösteren Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, Belediyemiz tarafından 2 bin adet boyama dergimizi ve Kardeş Belediyemiz olan Keçiören Belediyesi tarafından gönderilen 15 Temmuz darbesini anlatan dergileri öğrencilerimize dağıttık.

Eğitimin hayatımızda önemli yeri olduğunu vurgulayarak her zaman gereken desteği vermek için buradayız ifadesinde bulunan kaymakamımız, Belediyemiz Kültürel ve Sosyal işlerin hazırladığı Boyama dergileri ve Keçiören Belediyesinden gelen Kadem Dergilerini sınıfları dolaşarak öğrencilere dağıtıp tavsiyelerde bulundu. Boyama dergilerine ve 15 Temmuz Şehitlerini anlatan dergi hediyelerini alan öğrenciler Teşekkürlerini dile getirdiler. Sayın Kaymakamımız öğrencilere tavsiyelerde bulunarak sohbet etti.

Eğitimli olmanın faydalarından söz eden Kaymakamımız kitap okumanın önemine değinerek kendini okuyarak geliştiren bireyin gelecekte eğitim seviyesinin daha  yüksek olacağını vurguladı. Minik öğrencilerin dergilerini dağıtan İlçe Kaymakamımız derginin faydalarını da anlatarak çocuklara neler yapabileceğine dair bilgi verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip'in de eşlik ettiği ziyarette öğrencilerle birlikte günün anlamını yansıtan fotoğraflar çekinildi.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   14701 kez okundu