Sayın Kaymakamımızın Eşi Hanımefendi Meryem Uzan Kurum Amirlerimizin Eşleriyle Hanım Kültür Merkezinde Buluştu

Hanım Kültür Merkezinde Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Hacı Arslan Uzan'ın Eşi Sayın Meryem Uzan'ın çay daveti üzerine Kurum Amirlerinin eşleri bir araya geldi. Sohbet ortamında Hanım Kültür Merkezimizde buluşan Hanımlar keyifli vakit geçirdiler.

İlçemiz Kadınlarının sosyal faaliyetlerini yerine getiren Hanım Kültür Merkezimizde Hanımlar vakitlerini değerlendirmek ve kaynaşmak için bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Sosyal Belediyecilik anlamında yeni hizmetlere imza atan Başkan V. Sayın UZAN, kadınların birlikte vakit geçireceği yerlerin olmaması adına harekete geçerek yaptıkları çalışmalar sonucunda Hanım Kültür Merkezimizi İlçemize Kazandırdı.

Çeşitli aktivitelere yer veren Hanım Kültür Merkezinde; alanında uzman kişiler tarafından seminerler, Kuranı Kerim Kursları, Kurdalye Nakış Kursları, kına geceleri, Mevlid Programları veriliyor. Kadınlar için her gün hizmet veren Hanım Kültür Merkezi Zafer Mahallesi hastane caddesi üzerinde hanımları bekliyor.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   18614 kez okundu