Sarıpınar Beldemize Taziye Ziyaretinde Bulunduk

İlçemizde yaşatılan taziye kültürüyle acılı ailenin zor gününde bir araya gelen vatandaşları, İlçemiz Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Hacı Arslan Uzan da yalnız bırakmıyor. Toplum gereği birlik ve beraberlik içinde hem acımızı hem sevincimizi paylaşmak adına vatandaşlarımızın yanındayız diyen Sayın Vekilimiz acılı aileye Başsağlığı dileklerinde bulundu.

Toplumsallaşma içinde insan olarak kaynaşmanın önemi üzerinde duran Belediye Başkan Vekili UZAN, kendini karşılayan Belediye sakinleri ile tokalaşıp, sarılarak vatandaşlarla sohbet etti. Devlet adına emir ile iş yürütmeye değil size hizmetkar olarak burada bulunup görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz açıklamasını yaptı.Vatandaşların sıcak gülümsemeleri ve samimiyeti ile karşılanan Başkan Vekilimiz, Belediye Başkan Vekilliği görevine başladığım günden itibaren İlçemizi, Beldelerimizi, köylerimizi daha iyi şartlar altında yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışıyoruz. Sizler bizim için değerlisiniz hizmetlerimizi en iyi şekilde yerine getirmetye de devam edeceğiz.

Çetin bir coğrafyada yaşıyoruz. Bunun yanında terör başta olmak üzere, uyuşturucu, kaçakcılık gibi can güvenliğimizi tehdit eden olayların sıkça karşılaşıyoruz. Bu sıkıntılarımızı yok denecek kadar az bir seviyeye taşıdık çok şükür. Sizlerden isteğimiz her zaman bir bütünlük içinde bizi ayrıştırmaya çalışan zihniyete karşı birlik olmak ve inanıyorum ki Bayrağımız altında kardeşçe her şeyin üstesinden geleceğiz. Çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla Sayın Başkan Vekilimizi dinleyen Belde sakinleri kendilerini düşünüp ziyarette bulunduğu için teşekkür ettiler.