Eğitimin Neferleri Genç Öğretmen Çiftimizin Nikahını Kıydık

Eğitimin neferleri olan Genç öğretmen çiftimizin nikahı talepleri üzerine Başkan Vekilimiz Hacı Arslan Uzan tarafından kıyıldı. Rüstemgedik Belediyesi Bedevi Baran İlköğretim Okulunda hizmet veren öğretmenlerimiz dünya evine girerken mutluluklarını Belediyemizde yakınlarıyla birlikte paylaştılar.

Belediye Başkan Vekili olarak ilk defa nikah kıyacağını Belirten Sayın UZAN, evlenme kararı için masada oturan Gamze Altun ve Bilal Gülçin çiftine sözlü olarak da kararlarını misafirlerin ve şahitlerin huzurunda sordu. Evet cevaplarıyla hayatlarını birleştiren Öğretmenlerimizin nikahını gerçekleştiren Sayın Başkan Vekilimiz imzaları attırarak işlemleri tamamlayıp Aile Cüzdanını sahiplerine teslim etti.

Dünya evine giren çifte en az 3 çocuk istiyoruz diyen Başkan V. Hacı Arslan Uzan bir ömür mutluluklar dileyip tebrik etti. Sizlerin mutluluğunu paylaşmak bizi de mutlu etti. Karşılıklı anlayış ve sevgi içerisinde bu yuvanın bozulmaması adına hoşgörülü olmayı unutmayın. Sevgi ve saygıyı hiçbir zaman kaybetmeyin temennisinde bulundu.

Nikah şekerlerini takdim eden Çiftler bu özel günlerinde kendilerini kırmayıp nikah işlemini gerçekleştiren Başkan Vekilimize teşekkürlerini ilettiler.