Yaşanabilir Bir 'BULANIK' İçin Metruk Binalar Yıkılıyor

İlçemizde yapılan çevre düzenlemeleri ile daha estetik ve yaşanabilir bir 'BULANIK' için çalışıyoruz. Başkan V. Hacı Arslan Uzan'ın talimatı üzerine hızla yıkılan metruk binaların yarattığı çirkin görünüm ortadan kaldırılarak güvenlik önlemleri alınmış oldu.

Belediyemizin ÇevreDüzenlemeleri kapsamında verdiği hizmetle Yeni Mahalle, İnönü Mahallesi, Bahçelievler Mahallesinde güvenliği tehdit eden unsurlar yok edilerek vatandaşların yaşam kalitesi yükseltildi. Başkan V. Sayın Uzan: "Belediyemizde yaptığımız hizmetlerde vatandaşlarımızın can güvenliği ve yaşam kalitesi bizim için önemli. Bu amaçla yaptığımız metruk binaların yıkımıyla hem çevremizi daha güzel hem de gençlerimizin güvenliğini tehdit eden, farklı amaçlarla kullanılan metruk binaları yıkıp yerine farklı projeler ile İlçemize kazandıracağız." dedi.

Yaşanabilir Bir BULANIK için el ele verilen ve yeni hizmetler için İlçemize ve vatandaşlarımıza katkı da bulunan Belediyemiz, Başkan Vekilimizin öncülüğünde çalışmaya devam ediyor. Belediyemizin bütün birimlerinin hassasiyetle ortaklaşa yürüttüğü projeler vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   571 kez okundu