Ahmed-i Hani İlk ve Ortaokulu Yeni Yoluna Kavuştu

İlçemizde yapılan yeni yollar ile vatandaşlarımızın ulaşım imkanlarını sağlıklı hale getiriyoruz. İnönü Mahallesinde yolları bulunmayan Ahmed-i Hani İlk ve Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileriyle birlikte mahalle sakinlerinin yollarının bulunmaması çamur ve toprağın hakim olduğu alanın rahatsız etmesi sebebiyle Başkan V. Hacı Arslan Uzan'ın talimatıyla açıldı.

İnönü Mahallesinde açılan yeni yol sayesinde rahat nefes alan mahalle sakinleri ulaşım imkanlarının iyileştirilmesiyle artık daha huzurlu. İmar ve Şehircilikle birlikte Fen İşlerinin yürüttüğü çalışmayla 600 metre uzunluğunda, 7 metre genişliğinde açılan yolun alt dolgusu yapılarak taşlı temel malzeme kullanıldı. Ayrıca yolun ortasında kalan 10 adet elektrik direkleri kenara taşınarak deplase çalışması yapıldı. Yol kenarında bulunan evlerin yanında su birikintisi olmaması için Koliger Boru döşenerek önlemler alındı.

Belediye Başkan V. Hacı Arslan Uzan: " İlçemizin belirli mahallelerinde yol açma çalışması yaparak hem ulaşımı sağlıklı hale getiriyoruz hem de trafiği rahatlatıyoruz. İnönü Mahallemizde açtığımız yeni yolla vatandaşlarımızın, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yüzünü güldürdük. Büyük bir ihtiyaçtı Çalışmamız neticesinde gördüğümüz bu memnuniyet bize yetiyor. İlçemiz için yeni çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz." dedi.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   6940 kez okundu