İlçemizde Açılan Yeni Yollar Sayesinde Ulaşım Artık Daha Rahat

İlçemizde açılan yeni yollar sayesinde ulaşım imkanları iyileştirildi. Hastane caddesine bağlanan yollar ile İlçemizde yeni bir hizmetle vatandaşlarımıza gereken refahı sağladık. Başkan V. Hacı Arslan Uzan: "Belediyemizde sadece bir ana yolun olması çarşı içerisinde ulaşımı olumsuz etkiliyordu. Vatandaşlarımızın hem Hastane yoluna rahat ulaşabilmeleri hem de yeni açtığımız yollar ile trafiği rahatlatarak ulaşım imkanlarını en iyi hale getirmek için çalıştık." dedi.

Zafer Mahallesi İlçe Jandarma Karakolu yanında açılan yeni yol sayesinde Şehit Üsteğmen Suat İshakoğlu caddesi ile 621. sokak birleştirilerek Hastaneye ek bir yol daha açıldı. 200 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde çalıması devam eden yolun alt dolgusu yapılıyor. İlçemiz vatandaşlarının yaşam kalitesini yükseltmek için çalışan Belediye ekipleri, Başkan V. Hacı Arslan Uzan talimatıyla iş sorumluluğunu benimseyerek ey iyi hizmeti vermek için çalışmalara devam ediliyor.

Öğretmenevi Bahçesinden açılan yol ile Hastane caddesi birleştirilerek Yeni bir anayol hizmete sunulmuştu. Jandarma Karakolu yanında açılan ek yolda dahil edilerek ulaşım hizmetleri en iyi noktaya getirildi. Vatandaşların sağlıklı ulaşım imkanlarına  kavuşması için yeni yapılan yollar çalışmalar tamamlanınca kullanıma açılacak.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   7206 kez okundu