Yeni Açtığımız Yollarla Hizmette Sınır Tanımıyoruz

İlçemize kazandırılan yeni yollar sayesinde ulaşım imkanlarını iyileştirerek vatandaşlara en iyi hizmeti vermek adına çalışıyoruz. Belediye Başkan V. Hacı Arslan Uzan: " İlçemizde vatandaşlarımızın ulaşım imkanları çok sınırlıydı. Sadece bir ana cadde üzerinde ulaşım hizmeti vermenin yeterli olmadığını gördük. Bu yüzden açtığımız yeni yollarla her türlü sorunun önüne geçerek ulaşımı daha sağlıklı hale getirdik. Vatandaşlarımıza hak ettiği hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Hastane caddesinin bulunduğu zafer mahallesinin daha işlek olması ve vatandaşların yaşadığı olumsuz sorunların giderilmesi için ara yollar açılarak hizmete sunuldu. Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız caddesini ve Sultan Alparslan Caddesini birbirine bağlayan yol açılarak 10 metre genişliğinde ve 300 metre uzunluğunda fıtness salonunun yanından geçen yeni yol ulaşımı kolaylaştırdı. Ayrıca çıkmaz imar yollarını devam ettirmek için yine Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız caddesini Hastane caddesine bağlayan T şeklinde yol açıldı. 7 metre genişliğinde ve 90 metre uzunluğunda yapılan yol mahalle sakinlerini sevindirdi.

Çıkmaz İmar yollarının açıldığı yeni yollar sayesinde artık vatandaşlar daha iyi ulaşım imkanlarına kavuştu. Belediye ekiplerinin çalışmalarını tamamladığı bu yollar hizmete sunularak ulaşımı kolaylaştırdı.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   321 kez okundu