İlçemizde Adres Karışıklığına Son Verdik

İlçemiz Mahalle, sokak ve caddelerinde numarataj çalışmaları neticesinde levhalar yerleştirilerek adres karışıklığının önüne geçinildi.  Belediye Başkan Vekilimiz Hacı Arslan Uzan, Merkezimiz için önemli bir çalışmaya daha imza attı. Mahallelerin, sokakların ve caddelerin isimleri belirtilerek yaşanılan kargaşaya son verildi.

Adres sorgulamalarında vatandaşların bir mağduriyet yaşamaması, dışarıdan gelen vatandaşların adres bulma konusunda rahat etmeleri, her türlü adres yönlendirmelerinin yapılabilmesi için İlçemize katkı sağlandı. Özel bir firma tarafından yerleştirilen adres yönlendirmede 250 adet Sokak Levhası, 4500 adet Bina Levhası ve 32 adet Direk Levhası yapılarak yeni bir hizmet daha amacına ulaştı.

Belediye Başkan V. Hacı Arslan Uzan Yaptığımı bu çalışma ile vatandaşlarımızın adres sorgulamadaki  bütün sıkıntılarını gidermeyi amaçladık. Bunun dışında henüz adresi belli olmayan, kaçak kullanılıp işgal edilen yerleri de ortaya çıkardık ifadesinde bulundu. İlçemizde isimleri belirtilen alanlar sayesinde artık işgal edilen yerlerde ortaya çıkarılarak gerekli önlemler alındı. Adres yönlendirmelerinin belirtilmesi ile İlçemiz vatandaşları artık daha rahat edecek.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   7570 kez okundu