Belediyemizde Minik Öğrencilerin Tiyatro Heyecanını Paylaştık

İlçemiz okullarında öğrenim gören Minik Öğrencileri, Belediyemiz Konferans Salonunda tiyatroyla buluşturmanın Heyecanını yaşadık. Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan Eğitim hayatının her zaman ayrıcalıklı olması gerektiğini vurgulayarak  öğrencilerimizin yoğun ders stresini azaltıp sanatla iç içe olmaları için Karagöz ve Hacivat Gölge Oyununu onlarla birlikte izledi.

Edebiyatımızın değerlerinden olan doğaçlama gölge oyunu Hacivat ve Karagöz öğrencilerin katılımıyla güzel anların yaşanmasını sağladı. İlk defa Tiyatro heyecanı yaşayan minik kalpler hep bir ağızdan bu fırsatı sağlayan Kaymakamımıza teşekkürlerini iletip alkışladılar. İlçe Kaymakamımız Sayın Uzan: " Eğitim camiasını önemsiyoruz. Yoğun ders maratonunda olan öğrencilerimizi sanatla tanıştırmanın önemli olduğunu düşündüğümüz için buna katkımız olsun istedik." dedi.

Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Kültür ve Sosyal İşlerin Organize ettiği Tiyatro gösterimi öğrencilere heyecanlı ve mutlu anların yaşandığı güzel bir gün yaşattı. Sanat ile bütünleşmenin, kendi değerlerimizin, kültürel faaliyetlerimizin önemini anlatmak için düzenlen bu organizasyon öğrencilerin  gelişimine bilişsel olarak katkı sağladı.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   1587 kez okundu