Tenis Turnuvalarıyla Spor Aktiviteleri Devam Ediyor

İlçemiz gençlerini spora teşvik etmek amacıyla Belediyemiz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün birlikte organize ettiği Masa Tenisi Turnuvaları devam ediyor. İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Hacı Arslan Uzan'ın katkılarıyla başlatılan spor aktiviteleri sayesinde sağlık ve sosyal açıdan güzel bir proje amacını yerine getiriyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün üzerinde durduğu spor içerikli ve gençlerin kendi yeteneklerini geliştirip zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebileceği Masa Tenisi Turnuvası hafta içi akşam saat 18:00 ile 20:00 arasında İlçemiz Kapalı Spor Salonunda Katılım göstermek isteyen herkese açık. Bulanık Belediyesi İlçe Geneli Masa Tenisi Turnuvası Yaklaşık 20 gün sürecek.

Sağlık yaşam koşullarının önemli bir adımı olan sportif faaliyetler; zamanı iyi değerlendirme, yeteneklerini ortaya çıkarma, yaşam koşullarını iyileştirme, kişinin kendisine kazanım sağlayabileceği bir alan. Bu durumda İlçemiz Gençlerini önemseyen Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, her anlamda spor aktivitelerine destek vererek öğrencilerimizin ve gençlerimizin bu yönelimlerini önemli bularak gerekli olan her imkanı sunmaya devam edeceğiz açıklamasında bulundu.