"Yarınımız Bugünümüzden Daha Güzel Olacak"

Söğütlü Köyüne gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde değerli vatandşlarımızla bir araya geldik. Taziye evinin sıcak ortamında köylülelerimizle sohbet havasında geçen buluşmamızda İlçemiz için yapılan hizmetlerden söz eden Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan: " Taziya evi kültürünün yaşatılmasından çok memnunum bu sıcak birliktelik başka yerlerde yok. Aile gibi kucaklaştığımız bu samimiyet bizleri daha çok birbirine bağlıyor." dedi.

Bölgemizde en çok mücadele verdiğimiz sorun sizler de biliyorsunuz ki terör konusudur diyen Sayın Kaymakamımız ve Başkan V. UZAN, Bu yüzden devletimizin yanında dik duruşunuzu sergilemenizi istiyoruz. Biz hizmetlerimizi dün olduğu gibi bugünde artırarak devam edeceğiz. Fiziki koşulların yanında zihinsel olarak bireylerimizin gelişmesine katkıda bulunmalıyız. Kendi çocuklarını okullara göndermeyen ailelerimiz var bizlerde verdiğimiz kararla çocuklarını göndermeyen ailelere yardımlarımızı keseceğiz. Çocuklarımızın gelecekleriyle oynamayalım. Toplumumuza ne kadar sağlıklı birey yetiştirirsek o kadar sağlam bir temel inşa etmiş oluruz. şekilnde konuştu.

Toplumu her zaman insanlara karşı bir dolduruşa getiren terör örgütleri bizlerin birlikteliğine zarar veriyor vurgusunu yapan sayın UZAN:" Terör örgütleri dinide kullanarak insanlarımızı zehirliyor. Dinimizin bağdaştırıcı gücünden her zaman çekinen örgütler bizleri ayrıştırmaya çalışıyor. Kürt, Türk ayrımcılığıyla bağlarımızı koparmaya çalışan bu zihniyete karşı birlik içinde olup mücadele vermeliyiz. Dini ve güzel ahlakta yetiştireceğimiz nesillerle daha güzel yarınlar görmüş olacağız." dedi.

Yarınımız bugünümüzden daha güzel olacak ifadesinde bulunan Başkan V. Hacı Arslan Uzan, her zaman güzel düşünelim güzel görelim fiziki ve sosyal yönden güzel bir şehir yaratacağımıza inanıyorum diyerek duygularını dile getirdi. Söğütlü köyünün değerli halkı misafirperverlikleriyle misafirlerini taziye evinde ağırlayarak yemek ziyafeti sundular. Köylülerimiz okudukları şiirlerlede duygulara hitap edip köylerini ziyaret eden misafirlerine kaldıkalrı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   3929 kez okundu