Esnaflarımızla Sokak Sağlıklaştırılması üzerine İstişarede Bulunduk

İlçemizi şehir estetiği görünümünde yaşanabilir yer haline getirmek için Belediye olarak çalışmalarımıza yeni projelerimizle devam ediyoruz. Çevre düzenlemeleri kapsamında sokak sağlıklaştırılması için esnaflarımızın katılımını sağlayarak el birliği ile yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz.  Konu ile alakalı Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Hacı Arslan Uzan: “Bulanık da görsel anlamda bir değişim ve dönüşümün gerçekleşmesi derdindeyiz. Siz değerli esnaflarımızla birlikte bu Görsel kirliliği temizlemek istiyoruz. ” dedi.

Belediyemizin düzensiz caddelerinde ve dükkânlarında ideal bir düzen yaratmak için çalışılması gerektiğini belirten Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. ‘T’ çizgisinde çarşımızın içinde var olan düzensizliğe karşın yapımını uygulamak istediği projeyi görseller ve animasyon videolarla birinci ağızdan esnaflara anlattı.  Simetrik bir yapı içerisinde aynı tonlamaların yer alacağı ahşap görünümlü renklerle donatılmış bir çarşı ortamı yaratmak için projenin incelikleri esnaflarımız ile birlikte istişare edildi.

Esnafların desteği alınarak Belediyemizin katkısıyla giydirilmiş sokak sağlıklaştırılması projesi ile bambaşka bir Bulanığın ortaya çıkartılması gerektiğini vurgulayan Sayın Uzan, İlçemizin şimdiki görünümüyle ilgili bir sunum yaparak bu projenin gerekliliğini belirtti. Doğrama ve tabelada destek beklediğini, İlçemize büyük bir katkı sunmak için birlik içinde olursak estetik bir görünüm elde edeceğiz ifadesinde bulunan Sayın Uzan: “Şehrimizin bu müdahalelere ihtiyacı var. Yıpranmış bir durumda olan ilçemizi bu durumdan kurtarmak bizim elimizde çok büyü bir isteğimiz yok maliyeti çıkaralım uygun mevlalarla projemizi hayata geçirelim. ” dedi.

Esnafların fikirlerine de yer veren Belediye Başkan V. Onların isteklerini de dinledi. Değerli esnaflar şimdiki görünümlerin 80’li yıllardan kaldığını söyleyerek bu projenin uygulanmasıyla ilçemiz gelişir.  Bizler elimizden gelen desteği sunarız değerlendirmesinde bulundular. Kullanabilecek malzemelere kadar fikir beyan eden sayın esnaflar genel olarak insanlarımız yapılan değişiklikleri hoş karşılıyor. Önemli olan bu kabuğu kırmak, yeni bir görsellikte şehir yaratmak hepimizin elinde, bu şehir gerçekten hem yorgun hem de herkes bu şehirden gideyim derdinde bunların önüne geçelim açıklamasını yaparak inşallah uygulamayı hayata geçirebiliriz diyerek kendi görüşlerini ifade ettiler.

Son olarak biz Bulanıkta Bir şeylerin değişmesini istiyoruz diyen sayın kaymakamımız ve Belediye Başkan V. UZAN, kaliteli bir görsel kimliği ilçemize kazandırmalıyız. Artık yaşam standartlarının yüksek olduğu refah bir ortamda şehrin şehir olması lazım, değer kazanması lazım. Bu çorbada sizinde tuzunuzun olmasını istiyorum. Lütfen İlçemizi sahiplenelim diyerek katılım gösteren bütün esnaflara teşekkür etti.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   509 kez okundu