Yeni Doğan Bebeklere 'Hoş Geldin' Hediyesi

Sosyal Devlet anlayışının gereği İlçemizde çeşitli projelere imza atarak vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. İlçemizde ilk defa Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Hacı Arslan Uzan’ın katılımıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün yürüttüğü ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında yeni doğum yapan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek hediyelerimizi takdim ettik.

İlçemizde göreve başladığı andan itibaren fiziksel alt ve üst yapıların yanında soysal işlerde de önemli hizmetlerle vatandaşlarının yanında olan kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz, İlçemizde yeni doğan bebekleri 'hoşgeldin' hediyeleriyle karşılıyor. Yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak ve bütçelerine katkı sağlamak amacıyla ailelerimizi ziyaret Sayın Uzan: “ Vatandaşlarımızın gönül kapılarının arayarak her zaman yanlarında olup gerekli desteği sunmayı önemli bir vazife olarak görüyoruz. Yeni doğum yapan ailelerimize hoş geldin bebek paketimizi dağıtarak küçük de katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Yeni doğum yapan ailelerimizi evlerinde ziyaret eden Başkan V. Birincil ağızdan vatandaşlarımızın sıkıntılarını da dinleyerek Devletin şefkat yüzüyle kucaklaşmanın gerekli olduğunu vurguladı. Belediye olarak yürütülen çalışmalarımızda önceliğimizin aramızdaki bağların sıcaklığını korumak olduğunu belirten Sayın Uzan ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ kavramını ilke edinerek vicdani rahatlılığımızla yaptığımız hizmetleri artırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz açıklamasında bulundu.

Kültür ve Sosyal İşler bünyesinde yürütülen Hoş Geldin Bebek paketi içerisinde yeni doğan bebekler için 5’li zıbın takımı, bebek takımı, bebek bezi, ıslak mendil, pudra, emzik, biberon, puset ve bebek çantası yer alıyor. Yeni bebek sevinci yaşayan 150 ailemizi yalnız bırakmayan Başkan Vekilimiz belediye ekinbimizle hız kesmeden hizmet vermeye devam edeceğiz şeklinde konuştu.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   8186 kez okundu