15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı Son Halini Aldı

Haçlı Gölümüzün yanında oluşturduğumuz 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı ağaçlandırma çalışmalarını tamamladık.

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit verdiğimiz kahramanlarımıza vefa borcumuzu ödemek adına 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı diye adlandırdığımız projemizde amacımız hem İlçemizde bulunan Haçlı Gölünü değerlendirmek hem de 47 bin m2 alana ağaçlandırma çalışmaları yaparak Hatıra Ormanı oluşturmaktı. Bu amaçla büyük bir alana sahip olan gölümüzün etrafını değerlendirmek adına Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Hacı Arslan Uzan talimatıyla oluşturulan ormanımız, piknik alanına dönüştürülerek sosyal yönden de vatandaşlarımıza hizmet verecek.

Belediye olarak çevre bilinci anlayışımızla İlçemize kazandırdığımız 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı sayesinde yeni bir sosyal tesis alanı daha oluşturarak vatandaşlarımızın vakit geçireceği alan haline getirip en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.