Devlet Hastanemizde Tedavi Gören Hastalarımıza Büyük Ziyaret

İlçemiz Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalarımıza valimizin eşi Hanımefendi Selma Yıldırım, Muş Belediye Başkanı Eşi Suna Asya, Kızılay Kadın Kolları Başkanı ve beraberindeki misafirlerle birlikte Kaymakamımız Başkan V. Hacı Arslan Uzan’ın eşi Hanımefendi Meryem Uzan eşlik ederek ziyarette bulundular.

Belediyemizde büyük bir hizmet kapısı olan Devlet Hastanesinde hastalarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunan değerli konuklarımız, hasta yakınlarıyla sohbet edip durumları hakkında bilgi aldılar. Sürekli doktor gözetimi altıda ve hijyen ortamında tedavi gören hastalar kendilerini ziyaret eden Hanımefendilere ve misafirlere teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdiler. Valimiz, Kaymakamımız ve Belediye Başkan eşlerinin dolaştıkları hastalara belediyemiz tarafından hazırlanan Eşorfman ve terlik hediyeleri takdim edildi.

İlçemizde devletin şefkat yüzüyle karşılaşan vatandaşlarımız kendilerini ziyarette bulunan değerli konuklarla sohbet ederek samimi duygularını paylaştılar. Hanımefendi Selma Yıldırım hastalarımıza Valimiz Aziz Yıldırım’ın da geçmiş olsun dileklerini belirterek selamlarını iletti. Kaymakamımız ve Başkan V. eşi Hanımefendi Meryem Uzan’da hastalarla yakından ilgilenerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ayrıca Muş Belediye Başkanının eşi Suna Asya ve Kızılay Kadın Kolları Başkanı da hediye dağıtımında bulunarak hastaların şikâyetlerini dinlediler.

Hastane Başhekimi ve Müdürlerinin eşlik ettikleri hasta ziyaretinde hastanenin hizmetleri, kapasitesi hakkında bilgi vererek konuklarını ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ziyaretlerini tamamlayan değerli konuklar hastalar ve hastane yönetimi ile vedalaşarak alandan ayrıldılar.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   3813 kez okundu