İlçemizin kalkınması İçin Durmadan Çalışmaya Devam Ediyoruz

İmar çalışmaları kapsamında açılması gereken yolları Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan eşliğinde Belediye Birim Amirleri ile birlikte alan incelemelerine çıktık.

Kullanılmaz durumda olan yollarda bakım onarım çalışmalarını yapmak, dar olan yolları genişletmek için Bahçelievler Mahallemizde incelemelerde bulunarak vatandaşlarımız ile de anlaşıp ortak bir kararla hem yeni açılacak yollara karar verdik hem de dar olan yolları genişletip kullanılmaz durumda olan yollarımızın da bakım onarım çalışmalarını yapılması üzerinde duruldu.

İlçemizde yaptığı çalışmalarla kalıcı izler bırakan Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, vatandaş odaklı hizmetlerimiz için belediye ekiplerimiz ile birlikte çalışarak fiziki üst ve alt yapı sorunlarını ortadan kaldıracağız. Ulaşım olanaklarını iyileştirmek adına gerekli gördüğümüz alanlarda yol yapım çalışmalarımızı en iyi şekilde yürüteceğiz ifadesinde bulundu.