Şefkat Yüzümüzle Hastalarımızı Ziyaret Ettik

İlçemizde hizmet veren Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastalarımızı odalarında ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, ameliyat olan yazı işlerimiz müdürü Abdulhakim Erdoğan ve diğer hastalarımız ile yakından ilgilenip doktorlarından bilgi aldı.

Bulanık Devlet Hastanesinde sağlık problemleri nedeniyle yatmakta olan vatandaşlarımızı devletimizin şefkat yüzüyle kucaklayarak hem hasta yakınlarından hem de hastalarımızı gözetim altında tutan doktorlardan sıkıntılarını dinleyerek yanlarında olduk. Vatandaşlarımızın kalbine dokunup, gönüllerini kazanarak her zaman onlara varlığımızı hissettirerek acılarımızı, sevinçlerimizi birlikte paylaşıyoruz. Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan: “Vatandaş odaklı çalışarak sadece fiziki koşulların iyileştirilmesinden ziyade vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olarak onları kucaklamayı da önemli bir görev olarak görüyoruz. Bugün hastane koşullarımızın denetimini yaparak vatandaşlarımıza yapılan hizmetleri yerinde görüp bizlerden isteklerini öğrendik. Şunu biliyoruz ki milletimizin gönlüne dokundukça hayır dualarını almak bize yetiyor.” ifadesinde bulundu.

Devlet hastanemize yaptığı ziyaretten memnun kalan hastalar Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın UZAN’a teşekkür ederek iyi dileklerde bulundular. Başhekimin odasında hastane yöneticileriyle de bir araya gelen Sayın UZAN, hastanenin eksiklikleri hakkında bilgi alarak hastane koşullarını elimizden geldiğince daha iyi hale getirip vatandaşlarımızın hizmetine sunmalıyız açıklamasını yaptı. Genel değerlendirmelerde bulunularak ziyaretini tamamlayan Sayın UZAN sağlık çalışanlarına kolaylıklar dileyip hastaneden ayrıldı.