Şatırlar Köyümüzde Sıcak Muhabbetle Vatandaşlarımızla Kucaklaştık

İlçemizin köylerini dolaşarak değerli köylülerimiz ile bir araya gelip istek ve taleplerini dinliyoruz. Şatırlar köyünde bizleri bekleyen değerli köylülerimiz ile sıcak havada buluşup köyün içinde samimi muhabbetle hasbıhal ettik.

Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan değerli Şatırlar köyü vatandaşlarına hitap ederek değerli kardeşlerim bizler burada sizlere hizmet etmek için bulunuyoruz. Makama gelen kişiler bir gün elbet değişir ama hizmet anlayışının değişmemesi kanaati içerisindeyiz. köy ziyaretlerimizde sizler gibi değerli vatandaşlarımıza ulaşıp denetim ve incelemelerde bulunup hal hatır sormayı birer vazife olarak görüyoruz ifadesinde bulundu. Vatandaşlarımız ile gönül köprüsü kurmaya devam eden Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan: “ Birlik ve beraberliğimizin daim olması için gönül birliği ile hareket edip vatanımız için bir arada sağlam temeller kurmanın önemli olduğunu biliyoruz. Bizler efendilik anlayışı ile değil kardeşliğimizin verdiği güçle hizmetkâr olmayı kendimize ilke edindik.” dedi.

Köyün değerli insanlarından biri olan 65 yaşındaki Ziya Amca Kaymakamımızı ve ziyarete eşlik eden İlçe Jandarma Komutanı, Karaağıl Karakol Komutanı, Milli Eğitim Müdürü ve değerli misafirleri evinde ağırlayarak çay ikramında bulundu.

Ziya Yaşar’ın hasta eşine geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan evinin kapılarını açan misafirperver Şatırlar köyüne teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca köyün güzel çocuklarına hediye ve ikramlarda bulunan kaymakamımız ve Başkan V. Her zaman yanınızdayız bizler kucaklaştığımız gönül köprümüzde sizler için canla başla çalışmaya devam edeceğiz şeklinde konuştu.

Şatırlar Köyü için yol çalışmalarını yerine getireceğini belirten Sayın Uzan, müsaade isteyerek ev sahipliği yapan değerli vatandaşlara teşekkür ederek köyden ayrıldı.