Sayın Uzan’dan Köroğlu Ailesine Taziye Ziyareti

İlçemizde taziyesi olan vatandaşlarımızın kederli günlerinde yanlarında olarak acılarını paylaşıyoruz.  Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, vatandaşların zor günlerinde onlara destek olmak için acılı ailelerimizi yalnız bırakmayarak yaşatılan taziye kültüründen duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sayın Uzan: “ Bizler birlik ve beraberliğimizle hem acılarımızı hem de sevinçlerimizi paylaşmayı bir borç biliyoruz. Değerli arkadaşlar uzaktan gelen ve burada bulunan acılı ailemize başsağlığı diliyor hepinizi canı gönülden selamlıyorum.” dedi.

Taziye için ziyarette bulunan vatandaşlara hitap eden Sayın Kaymakamımız ve Başkan Vekilimiz burada yaptığımız çalışmalarımızla sizlerin nöbetini tutuyoruz. Size karşı borç bildiğimiz hizmetlerimizi yerine getirerek daha yaşanabilir bir Bulanık yaratmayı hedefliyoruz. Yeni mahallemizde sorunlu olan yollarımız var. Bunların tespitini yaparak açılması gereken yolları açıp dar olan yolları ise genişleteceğiz. Parke ile kavuşturacağımız yolları sizlerin hizmetine sunmanın sevincini yaşayacağız ifadesinde bulundu. Ayrıca Sayın Uzan, “gidemediğin yer senin değildir.” Düsturunun inancıyla yol medeniyettir anlayışı ile hareket edip ilçemizde ulaşım olanaklarını en iyi hale getireceğiz açıklamasında bulundu. Acılı ailemiz, taziye ziyaretinde bulunan Kaymakamımıza teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Okunan dualar ile son vazifelerini yerine getiren vatandaşlar ile birlikte kaymakamımız ve Başkan V. dostça, kardeşçe bir araya gelip güzel bir kültürün devamını sağladığınız için sizlere minnettarım. Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneği olan taziye bütünlüğü ile sağlam bir gönül bağının kurulduğunu görüyor ve yaşıyoruz bunun için Allah hepinizden razı olsun açıklamasında bulundu.

Son olarak taziyesi olan aile, yakınları ve taziye evinde bulunan cemaat ile vedalaşan Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, belediyemizce hazırlanan taziye paketini de takdim ederek acılı aileye katkıda bulunup hayrını yerine getirdi.