Bahçelievler Mahallemizde Yol Çalışmalarımız Devam Ediyor

İlçemizde başlatılan yol çalışmaları ile ulaşım olanaklarını sağlıklı hale getirmek için kapalı yolların açılması, dar olan yolların genişletilmesi ve bozuk olan yolları ulaşıma iyi koşullarda hizmet vermesi için Belediye ekiplerimiz çalışmalarını yürütüyor. Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, Bahçelievler mahallesinde yürütülen yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Bulanık Belediyesi olarak yolun bir medeniyet olduğunu biliyoruz. Bu medeniyet içerisinde vatandaşlarımıza en sağlıklı ulaşım imkânlarını sunmayı birer vazife olarak görüyoruz ifadesinde bulunan Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan: “ Gidemediğin yer senin değildir düsturunu ilke edinerek bizim ve bütün vatandaşlarımız açılan ve iyileştirilen yollar ile gidemeyeceği bir yer kalmayacaktır. Biliyoruz ki aradaki mesafeleri birbirine bağlayan yollar sayesinde hem zamanı kısaltıyor hem de oralarda yaşayan insanlarımıza her anlamda ulaşımı kolay hale getiriyoruz.” dedi. Bahçelievler Mahallemizde 12 metre genişliğinde ve 2.50 km uzunluğunda gerçekleştirilen çalışmalarımızdan mahalle sakinleri oldukça memnun Kendi yerlerinden de geçit sağlayan vatandaşlar yerinde denetim ve incelemelerde bulunan Sayın Uzan’a teşekkür ederek yolların yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Bahçelievler mahallesinde kapalı yolların açılması ve dar olan yolların genişletilmesi için Mahalle Sakinlerinin de görüşlerini önemseyen Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, kendi yerlerinden imkân sağlayan vatandaşlar il çalışmalar üzerine istişarede bulundular.

Çalışan personellere kolaylıklar dileyen Sayın Uzan, ayrıntılı incelediği yollarda çalışmaların titiz bir şekilde yerine getirilmesini isteyerek incelemelerini tamamladı.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   8604 kez okundu