PARILDAYAN IŞIKLA AYDINLANAN ‘BULANIK CADDELERİ’

İlçemizde önem verdiğimiz cadde ve sokakların aydınlanmasına bir yenisini daha ekledik. İlçemizin parıldayan ışığı ile zafer mahallemizde dikilen Aydınlatma Direkleri görsel şölen sunuyor. Orta refüjlere uygulanan dekoratif LED aydınlatmalı alüminyum aydınlatma direkleri ile görsel estetiği ön plana çıkan bir Bulanık yarattık.

Sokaklarımızı ve caddelerimizi bambaşka bir havaya bürüyen aydınlatma direkleri hakkında düşüncelerini dile getiren Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan: “İlçemizde toplam da 57 LED aydınlatma direkleri ile şehrimizin havasını değiştirdik. 46 aydınlatma direğimizi yeni mahallemiz de 10 adet aydınlatma direğimizde zafer mahallemizde uygulayarak ışıl ışıl bir ilçeyi ön plana çıkarmış olduk. Böylece estetik görünümün yanında şehrimizin güven ve huzur ortamını da sağladık.” dedi. Bulanık Belediyesi Cadde ve sokaklarında başlattığı değişimle büyük beğeni kazanmaya devam ediyor. Yenilenen yollar, düzenlenen caddeler ilçemiz vatandaşların dikkatini çekiyor. Modern sokak ve caddeleri hedefleyen belediyemiz çevre düzenlemelerine önem vererek ışıklandırma çalışmaları ile vatandaşlarına en iyi hizmeti vermeye gayret ederek yoğun ilgi görüyor.

Yeni Mahallemizden sonra Zafer Mahallemizde de uygulanan aydınlatma direkleri şimdiden vatandaşlarımızın takdirini kazandı. İlçemizin kent havasına dönüşmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz diyen Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan, Belediyemizin değişimi ve mutlu insanların yaşadığı bir şehrin ortaya çıkması için gece gündüz demeden bütün ekibimizle birlikte hız kesmeden çalışmalarımızı yürütüyoruz ifadesinde bulundu.

İlçemizde yapılan çalışmalar ile Belediyemizin havasının değiştiğine vurgu yapan UZAN, Çalışmalarımızın örnek teşkil edeceği düzeyde olduğunu Vatandaşlarımızın kaliteli hizmeti hak ettiğini söyleyerek bunlarla sınırlı kalmayacaklarını daha farklı projelerle ilçemizi hak ettiği yere getireceklerini belirtti.