Gidemediğin Yer Senin Değildir ‘Günyurdu Köyümüze Ziyaret’

İlçemizin çevre köylerini ziyaret etmeye devam eden Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan’ın bugünkü uğrak yeri Günyurdu Köyü oldu. Cuma namazını Günyurdu köyünde değerli köylülerimiz ile birlikte kılan Sayın Uzan: “Köylerimizi ziyaret ederek hem muhtarlarımızdan hem de köylülerimizden bilgi alıp ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. İlçemizde yürüttüğümüz çalışmalar hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirerek bu tür ziyaretlerimizi aralıksız bir şekilde devam ettireceğiz.” dedi.

Cuma Namazını her hafta farklı bir köyde kılarak bütün vatandaşlarımıza ulaşan Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan, köylülerimizle iç içe olmaya özen gösteriyor. İstek ve taleplerini birincil ağızdan dinleyerek onların gönüllerine dokunup devletin şefkat yüzüyle vatandaşlarımızı gönülden kucaklıyor. Milli Eğitim Müdür Deniz Edip’in de eşlik ettiği ziyaretlerde köylerinde kendi sıkıntılarını aktarma fırsatları bulan değerli köylülerimiz kaymakamımızı bağırlarına basarak ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Günyurdu köyünde Cuma namazı çıkışı vatandaşlar ile samimi ortamda hoş sohbette bulunan Sayın Uzan: “ Fiziki koşulları iyileştirmenin yanında en önemli şey birlik ve beraberlik içinde etnik ayrımcılık gözetmeksizin İslam sancağı altında sizlerle bir araya gelip kucaklaşmak ve devletin temsili olarak daima sizlerin yanında yer almak bizim birincil vazifemiz.” dedi. Köyün alt yapı, su ve yol sıkıntılarını dile getiren köylüler, bu sorunların giderilmesi için Kaymakamımız ve Başkan V. bilgilendirerek çektikleri sıkıntıları belirttiler. Sorunlara kayıtsız kalmayan Sayın Uzan, yol çalışmalarından başlayarak köyümüzün eksiklilerini gidermek için gerekli görünen çalışmalarımızı yerine getireceğiz açıklamasını yaparak vatandaşlarımızın gönüllerini rahatlattı.

Bulanığın merkezden başlayıp köyleri ile birlikte ilçemizi daha iyi yerlere getirmek için çalışmalarına kesmeden devam ettiklerini söyleyen Kaymakamımız ve Başkan V. gidemediğin yer senin değildir. Anlayışından yola çıkarak şefkat yüzümüzle devletimizin kolunu gittiğimiz her yere götüreceğiz ifadesinde bulunarak Günyurdunun güzel insanları ile sarılıp çevre köylere ziyaret için yola beraberindekiler ile birlikte yola çıktı.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   4084 kez okundu