Gülçimen Köyümüzün Değerli Vatandaşlarıyla Sıcak Muhabbetle Hasbıhal Ettik

Gülçimen Köyümüzün değerli insanlarıyla Kahvehanede bir araya gelerek sıcak bir muhabbetle hasbıhal ettik. Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Hacı Arslan Uzan, vatandaşlar ile kucaklaşmaya devam ederek meramlarını dinleyip dertlerine ortak oluyor.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömer Altaş ve Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip’in de bulundukları ziyarette birlik ve beraberliğin bütünleştirici gücüyle vatandaşlara hitap eden Sayın Uzan: “Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Sizden en büyük isteğimiz bunları bozmak isteyenlere fırsat vermemeniz. Bizler etnik siyasete dayalı bir siyaset izlemiyoruz her zaman bu düşüncenin karşısında durarak vatandaşını birinci merkeze alan öncelikle onların dertlerine ortak olup sıkıntılarını gidermeyi birinci vazife olarak gördük.” dedi. Aynı Bayrak altında herkesin eşit olduğunu vurgulayan Sayın Uzan, bizim yegane üstünlüğümüz takvadır diyerek dinimize sımsıkı sarılıp etle tırnak gibi olmalıyız. Bizler vatandaşlarımızın sırtında yük olan enkazları temizleyip yaralarına merhem süreceğiz ifadesinde bulunarak duygu ve düşüncelerini değerli vatandaşlarla paylaştı.

Gönül birliği ile daima bir arada olduğumuz vatandaşlarımıza her zaman kapımız açık vurgusunu yapan Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan, Sizlerin huzur ve güvenliğini sağlamak için durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Ayrıca Sosyal Devlet olmanın gereği bu sene vatandaşlarımıza 30 trilyon ayni ve nakdi yardımda bulunduk diyen Sayın Uzan, bizler sizlere hizmetkâr olmak için buradayız. Her zaman emrinizdeyiz şeklinde konuştu.

Söz hakkı alan vatandaşlar Köyümüze şeref verdiniz gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten çok memnun kaldık. Sizleri yanımızda görüp sorunlarımızı anlatma şansı yakaladığımız için çok mutlu olduk diyerek samimi duygularla Kaymakamımıza ve Başkan V.  Esnafların suyu yok, yollarımız çok kötü kilitli parke istiyoruz ifadelerinde bulunarak köylerinin fiziki sıkıntılarını paylaştılar. Bulunduğumuz dönem zarfında sizlere elimizden gelen desteği sunacağız sözünü veren Kaymakamımız ve Başkan V. evladınız olarak inşallah bütün sorunların üstesinden birlikte geleceğiz diyerek vatandaşlarımızla teker teker vedalaşıp hatıra fotoğrafı çekildi.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   2975 kez okundu