ÖRENKENT KÖYÜMÜZDE DEĞERLİ VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK

İlçemizin köylerine gerçekleştirilen ziyaretlerine devam eden Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömer Altaş ve Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ile birlikte Örenkent Köyümüzde değerli vatandaşlarımız ile bir araya gelerek Cuma Namazını cemaat ile birlikte kıldı.

Örenkent Köyümüzün değerli vatandaşları ile kucaklaşan Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan, kılınan Cuma namazının ardından bütün vatandaşlar ile selamlaşarak istek ve taleplerini birinci ağızdan dinledi. İlçemize bağlı 56 köyümüzde hizmetlerini en iyi şekilde yerin getirmeye çalıştıklarını belirten Sayın Uzan: “ Örenkent köyümüzde sizlerin arasında bulunmak bizler için onur verici. İstek ve taleplerinizi dinlemek için köylerimizi ziyaret edip eksiklikleri yerinde görüyoruz. Bizlerden olan taleplerinizi dinlemek, gönüllerinize dokunmak boynumuzun borcudur.” dedi.

Değerli köylüler yol sıkıntılarını dile getirerek kilitli parke çalışmalarına kadar olan eksiklikleri belirtip giderilmesini istediler. Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan özellikle köylerimizde fosseptik çukuru hizmetini köylere getirip köylülerimizin büyük sorununu ortadan kaldıracaklarını vurguladı. Köylerimize bağlı grup yollarında sıcak asfalt çalışmalarına başlayacaklarını da ileten Sayın UZAN. Gidemediğin yer senin değildir anlayışımızdan yola çıkarak hizmetlerimizle her zaman yanınızda yer almaya devam edeceğiz şeklinde konuştu. Devletimizin yanında sergilediğiniz dik duruşu takdir ediyorum vurgusunu yapan Kaymakamımız ve Başkan V. Milli birlik ve beraberliğimizin daim olması adına kurduğumuz gönül bağımızla kucaklaşmak, İslam çatısı altında birbirimize kenetlenmek bizleri daha da güçlü kılıyor açıklamasında bulundu.

Örenkent Köyümüze gerçekleştirilen ziyaretten memnun kalan köylülerimiz, Kaymakamımıza ve beraberindekilere teşekkür ederek şeref duyduklarını beyan ettiler. İlçemizin vatandaşlarıyla kucaklaşmaya özen gösteren Sayın UZAN, vatandaşlarımızla vedalaşarak her zaman kapılarının açık olduğunu ifade ederek köyden ayrıldı.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   523 kez okundu