SULTAN ALPARSLAN OTAĞI HİZMETE AÇILDI

Belediye olarak merkeze kazandırdığımız Kıl Çadırı, Sultan Alparslan Otağı adıyla hizmete sunuldu.  Yeni Sosyal Tesis Alanı Sayın Valimiz Aziz Yıldırım, Milletvekilimiz Mehmet Emin Şimşek ve değerli protokol üyeleri, Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan eşliğinde vatandaşlarımızın da katılımıyla açılışı gerçekleştirildi.

Sosyal donatı alanı olarak vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirebilmeleri için belediyemiz tarafından ilçemize kazandırılan sosyal tesis, 500 metre kare alan üzerinde büyük Kıl çadırı ve 10 adet küçük kıl çadırı şeklinde projelendi. Yeşillendirme alanlarıyla birlikte çocuk oyun grubunun yer aldığı Sultan Alparslan Otağın’nın bulunduğu alan gasp ve işgal edilmesiyle yapılan imar çalışmaları neticesinde kamulaştırıldı. İlçe halkımızın ortak kamu alanına dönüştürülen Kıl Çadırı bugün gerçekleştirilen açılış sayesinde vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirilen açılışta, canlı müzik eşliğinde verilen ziyafette katılım gösteren vatandaşlar eğlenceli vakit geçirdiler.

Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan eşliğinde, Sayın Valimiz Aziz Yıldırım, Milletvekilimiz Mehmet Emin Şimşek, Ak Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, Orman bölge Müdürü Ziya Polat, değerli protokol üyeleri, kurum amirleri ve sevgili vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle bir araya gelen katılımcılar, Sultan Alparslan Otağı’nın İlçemiz için hayırlı olmasını ifade ederek iyi dileklerde bulundular.

İlçeye yapılan hizmetlerle yeni bir kimlik kazanan Bulanık, şehir estetiği görünümüne kavuşarak vatandaşlarımızın yaşam kalitesine arttırdı. Tescil harici alanları ilçemize kazandırarak yeni Sosyal tesis ile vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan, Belediye personelleri ile birlikte yaşanabilir bir Bulanık için çalışmalarını yürütüyor.