ALT YAPI SORUNUMUZU ÇÖZMEK İÇİN İMZALARIMIZI ATTIK

İller Bankası Van Bölge Müdürü ve beraberindekiler ile birlikte kanalizasyon ve alt yapıyı üstlenen mütehait firma yetkilileri ile belediye makamında toplantı düzenlenerek Kanalizasyon, içme suyu ve yağmursuyu inşaat projemizin iş yeri teslim tutanağı imzalandı.

Belediye makamında değerli konuklarını ağırlayan Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, kurum amirlerimiz ile birlikte iller Bankası Van Bölge Müdürü Ayhan Kayatürk ve alt yapı işini ihale usulü üstlenen firma yetkilileri ile istişare ederek alınan kararlar neticesinde imzalarını attılar.

İlçemizin en büyük hizmet sorunu olan alt yapı bozukluğunu gidermek için çalışmalara başlanacağını ifade eden Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın UZAN: “Belediyemizin en büyük sorunu olan alt yapı çalışmalarına başlamak üzere gerekli koşulları sağlayarak yetkili kişiler ile imzaları attık. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Şimdiye kadar çözülmemiş olan Kanalizasyon, içme suyu ve yağmursuyu sorunlarını gidereceğiz ve ilçemiz adına görülmemiş bir hizmeti yerine getirmenin gururunu yaşayacağız.” dedi.

Vatandaşlarımızın ciddi anlamda şikâyetçi oldukları ve her fırsatta dile getirdikleri alt yapı sorunları başlanılacak olan çalışma ile son bulacak. Şehrimizin fiziki sorunlarının giderilmesinin ve vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini arttırmalarını önemsediklerini belirten Sayın UZAN, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Sonuç odaklı çalışıp her türlü alt ve üst yapı sorunlarının üstesinden geleceğiz çünkü vatandaşlarımıza değer veriyor, onların sorunlarını kendi sorunlarımız gibi görüyoruz açıklamasında bulundu.