ESENLİK KÖYÜMÜZDE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDUK

Esenlik Köyümüzde vatandaşlarımızla buluşan Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, Kızılay il Başkanı Cengiz Koç ile birlikte değerli köylülerimizin acısını paylaşarak taziye dileklerinde bulundu. Cuma namazını da köylülerimiz ile birlikte kılan Sayın Uzan, Miraç Kandillerini kutlayarak herkesi selamladı.

Taziye evinde Esenlik halkına seslenen Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Hacı Arslan Uzan: “Yakın bir zamanda derin bir hadise yaşandı. Sizlerin üzüntüsünü paylaşıyor ve hepinize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Akil insanlar olarak büyüklerimiz devreye girecek inşallah konunun daha fazla uzamasını istemiyoruz. Bu malum olayın tekrar yaşanmaması için duyarlı olmayı, hassas olmayı rabbim sizlere nasip eylesin. Devlet olarak acı ve mutlu günlerinizde yanınızda olmayı her zaman bir görev olarak görüyoruz.” dedi.

Her Cuma farklı bir köyümüzde vatandaşlarımız ile buluşarak istek ve taleplerini dinliyoruz ifadesinde buluna Sayın UZAN, Biliyoruz ki vatandaşlarımıza dokundukça gönül bağımız daha da güçleniyor diyerek düşüncelerini dile getirdi. Ayrıca Uzan, Bizim tarihi öneme sahip olan ecdad yadigârı tarihi camimiz burada bulunuyor. Burada namaz kılmak ayrı bir huşu ifadesinde bulundu.

Birli ve beraberlik mesajlarına vurgu yapan Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Hacı Arslan Uzan, birlik ve beraberliğimizi rabbim muhafaza eylesin, Değerli kardeşlerim birlik ve beraberlik şuuru içinde vatandaş, millet kaynaşmasını en üst seviyeye çıkarma derdindeyiz. Elimizden geldiği kadar tüm kesimlere dokunmaya çalışacağız. Fiziki alt ve üst yapı olmak üzere sosyal yardımlarımızla da sizlerin yanında olmanın gayreti içerisindeyiz şeklinde konuştu.

Köylülerin mera sıkıntılarını da dinleyen Kaymakamımız ve Başkan V. Yargıtay sonucunu bekliyoruz nihai karara vardığı zaman bu sorunu ortadan kaldıracağız diyerek vatandaşlarımıza tesellide bulundu. Taziyelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren değerli köylüler acılarını paylaştıkları için Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan’a teşekkürlerini ilettiler.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   232 kez okundu