MESİRE ALANIMIZIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİREREK VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE SUNDUK

İlçemiz merkezinde yer alan piknik, mesire alanı düzenlenen açılış töreni ile vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan’ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilen mesire alanı piknik yapmak isteyen, doğada vakit geçirmek isteyen ziyaretçilerine açık.

Belediyemiz tarafından Devlet Su İşlerine bağlı işletilmeye verilen Mesire alanı içerisinde yer alan piknik masaları, çocuk oyun grubu, Büfesi ve çeşmesi ile vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçları göz önünde bulundurularak ilçemize kazandırıldı.

Mesire alanının bulunduğu yer daha önceleri kullanıma elverişli olmayan bir durum içerisindeyken belediyemiz tarafından etrafına çekilen çitler, içerisine konulan piknik masaları, ahlât taşından çeşmeler, yeni yapılan büfe ve çocuk oyun grubu ile vatandaşlarımızın gözde mekânı haline geldi.

Açılışı gerçekleştiren Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın UZAN: “Böyle güzel bir günde burada olmaktan mutluyum. Mesire alanımızı ilçemize kazandırmak için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum.” dedi.

Ak parti İlçe Başkanı, kurum amirleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla açılışa sunulan mesire alanında keyifli vakit geçiren davetliler hatıra fotoğrafı çekilerek açılış törenini yerine getirdiler.