Türkiye Gençlik Vakfı Temsilcilerinden Nezaket Ziyareti

Türkiye Gençlik Vakfı İl ve İlçe temsilcileri Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan’a belediye makamında nezaket ziyaretinde bulunarak gençlere yönelik çeşitli projelerin hayata geçirilmesi hakkında istişare ettiler.

Muş Türkiye Gençlik Vakfı İl Başkan Yardımcısı Abbas Bakış, ilçe Başkanı Erkan İndiç ve ve Vakıf üyeleri Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan ile gerçekleştirdikleri toplantıda ilçemiz gençlerine faydalı olmak için onları kazanmak adına yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

İlçemiz gençlerinin topluma kazandırılması ve kendilerini değerli hissetmeleri adına faydalı olmanın gerekliliğini vurgulayan Sayın UZAN, TÜGVA adına yer ayarlanması için talep de bulunan temsilciler ile ortak karar vararak üzerinde çalışacaklarını ifade etti. Yapılması planlanan geziler, spor faaliyetleri, gençlerin keyif alabilecekleri eğitimlerin yapılması kararları alındı.

Nezaket ziyaretinde bulunan temsilcilere hediye takdiminde bulunan Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan, duyarlılık gösteren temsilcilere teşekkür ederek geleceğimizin neferi olan gençlerimizi önemsediklerini ifade edip bunun için güzel projeler beklediğini dile getirdi.