Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksekokulu Müdürü Kaymakamlığımızı Ziyaret Etti

Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksekokulu Müdürü Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksekokulu’na müdür olarak atanan Dr. Öğr. Üyesi Galip Sarısu Bulanık Kaymakamı Hacı Arslan Uzan’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette yüksekokulun açılması için taktire şayan gayretleri olan Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet POLAT’a şükranlar dile getirildi. İlçemizde açılacak bölümler arasında yer alan Çocuk Gelişimi, Sosyal Hizmetler ve Büro Yöneticiliği Asistanlığı programlarının öneminden ve öğrenci potansiyelinden bahsedildi.

Kaymakamımız ve Başkan V. Uzan, bölgedeki tüm kamu kurumları ile birlikte bölgenin kalkınmasına büyük katkısı olacağı düşünülen Muş Alparslan Üniversitesi ile her alanda işbirliğine açık olduklarını dile getirdi. Yüksekokul Müdürü Dr. Sarısu, Bulanık Meslek Yüksekokulu’na bölgenin ihtiyaçları ve mezunların istihdam olanakları göz önünde bulundurularak yeni programların açılması için çaba sarf edeceklerini dile getirdi. Sarısu, yüksekokulun öğrenci ve personeli ile bölgenin ekonomisine katkısına da dikkat çekti.

Görüşmenin ardından, yüksekokul için tahsis edilen ve inşaat çalışmalarının sona geldiği bina ziyaret edilerek yetkililerden bilgi alındı.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   772 kez okundu