İLÇEMİZDE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSU

İlçemiz kapalı Spor Salonunda düzenlenen etkinlikler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı. Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Hacı Arslan Uzan'ın, katılım gösterdiği etkinlikte öğrencilerimizin hazırlamış oldukları gösteriler yoğun ilgi ile izlendi.

23 Nisan Programına başta ilçe Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan olmak üzere İlçe Emniyet Müdür V., İlçe Jandarma Komutanı, Milli Eğitim Müdürü, Kurum Amirleri, vatandaşlarımız ve öğrenciilerimiz katılım gösterdi.

Sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, bilime, teknolojiye açılan ve çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da hazırlanan şölenler ile izleyicilerine sunuldu.

Kapalı Spor Salonunda 23 Nisan kutlamaları öğrencilerin şiir okumaları, halk dansları, müzikli dans gösterileri ile devam etti. Renkli görüntülere sahne olan program öğrencilerin gösterimleri ile izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

İlkokullar ve Ortaokullar arası resim, şiir, kompozisyon, yrışmasında dereceye giren öğrencilerimize Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Sayın Uzan ile birlikte protokol üyeleri tarafından hediyeleri takdim edilerek öğrenciler ödüllendirildiler.

Okul öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen programda emeği geçen herkese teşekkür eden Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan: " Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutlar, aydınlık yarınlarımızın timsali olan yavrularımızın başarılarının devamını dilerim. Bu gün bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan bütün katılımcılarımıza şükranlarımı sunuyorum." dedi. Programda günün anısına fotoğraflar çekilerek  coşkuyla kutlanan tören son buldu.