EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜNDE BELEDİYE İŞÇİLERİMİZİN YANINDA YER ALDIK

Belediyemizin değerli işçileri ile bir araya gelen Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Hacı Arslan Uzan, 1 Mayıs İşçi Bayramı adına pasta keserek günün anlam ve önemine uygun emekçi işçilerin bayramını hep birlikle kutladılar.

Bu gün Emek ve Dayanışma Bayramında belediye işçilerine hitap eden Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, İşçiler ve Emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma gününde sizler ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum ifadesinde bulundu.

Emek ve Dayanışma Günü adına organize ettiğimiz bu birlikte sizlerle olmanın gururunu yaşıyoruz şeklinde sözlerine devam eden Sayın UZAN, İlçemiz adına yaptığınız hizmetlerin farkında olarak şimdiye kadar gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı çok teşekkür ediyorum vurgusunu yaptı.

Belediye işçileri kendileri adına düzenlenen organizasyon için Kaymakamımız v Başkan V. Sayın Uzan başta olmak üzere emeğe geçen herkese teşekkür ettiler. Kardeş ve dayanışmanın en güzel örneğini gösteren Bulanık Belediyesi, birlik ve beraberlik içerisinde bir arada bulunmanın sevincini yaşadılar.

Belediyenin emektar işçileri için pasta kesilerek hep birlikte coşkuyla kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı çekilen hatıra fotoğrafları, selamlaşma ve kucaklaşmayla son buldu.