ÖDÜLLÜ SATRANÇ TURNUVASI KATILIMCILARINI BEKLİYOR

İlçemizde sosyal bilinci artırmak ve vatandaşların keyifli vakit geçirmesini sağlamak amacıyla Türkiye Satranç Federasyon hakemlerinin ziyareti üzerine Belediye olarak 6000 tl değerindeki ödüllü satranç turnuvasına destek olduk.

Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan'ın katkılarıyla düzenlenecek olan Satranç Turnuvası Kıl Çadırı Sultan Alparslan Otağında 12-13 Mayıs tarihlerinde katılımcılarını bekliyor. Genel ve yerel olmak üzere 6000 TL ödül değerindeki turnuva son başvuru tarihi 10 Mayıs olacak.

Bulanık Belediyesi olarak kişilerin bireysel yeteneklerinin farkına varmasını sağlamak, kendi güç ve yeteneklerini daha iyi tanıyarak bireysel doğru karar alabilmelerine katkı sunmak, gençlerin pratik zekalarını geleştirmeye teşvik etmek gibi faydaları gözetip bu tür etkinlikler düzenleyerek ilçemiz vatandaşlarımıza katkıda bulunuyoruz.

Son başvuruların alınacağı 10 Mayıs gününden itibaren 12-13 Mayıs tarihleri arasında turnuvada başarı elde eden kişi 6 bin tl ödülün sahibi olacak.