SARIPINAR BELDEMİZ İFTAR SOFRASINDA SAYIN VALİMİZİ AĞIRLADI

Sarıpınar Belediye Başkanı Deniz Ateş oraganizasyonunda düzenlenen iftar yemeğine Sayın Valimiz Aziz Yıldırım ve beraberindekiler katılarak birlik ve beraberlik ayı olan ramazan sofrasında sarıpınarlı vatandaşlarımızla buluştular.

Sarıpınar Beldesinde düzenlenen iftar programına; Sayın Valimiz Aziz Yıldırım, İlçe Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, VEDAŞ İl Müdür V. Mesut Baskın,  Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür V. Ferit Yıldız,  İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Sağlık Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu ile ilçe kurum amirleri, Belde Belediye Başkanı Deniz Ateş, mahalle muhtarları ile köy halkı katıldı.

İftar programında vatandaşlarla da bir araya gelen Sayın Valimiz birlik ve beraberlik mesajları verdi. Valimiz Aziz Yıldırım: “Değerli vatandaşlarım, her yıl yaptığımız gibi bu yıl da vatandaşlarımızdan ayrı bir iftar yapmayı düşünmedik bundan önceki görev yaptığım Afyon ilinde de aynı şekilde vatandaşlarımızla iftarımızı açmıştık. Bundan sonrada Muş ilimizde de bu şekilde devam edeceğiz. Bugünde Sarıpınar Belde Belediye Başkanlığımızca organize edilen iftar programında sizlerle bir araya geldik. Mutlu oldum Allah razı olsun. Zaten bu tür güzellikler paylaşıldıkça çoğalıyor. Ramazan ayının manevi havası da bununla daha bir güzel hal alıyor. Hepimizden Allah razı olsun eksik olmayın. Yine bir iftar programı olur farklı bir organizasyon olur tekrar bir araya gelir sizlerle beraber oluruz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. ”dedi.

Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, yardıma muhtaç vatandaşımızla yakından ilgilenerek ihtiyacını dinleyip gerekenin yapılması için not aldı. Sayın Uzan, Sarıpınar Belde Başkanı başta olmak üzere bu iftar programında bizleri bir araya getiren, ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederim diyerek bütün vatandaşlarımızı selamladı. İftardan sonra içilen çayda kendilerini ağırlamaktan şeref duyduklarını ifade eden belde sakinleri teşekkürlerini ilettiler.

Yoğun programın ardından vatandaşlar ile vedalaşan Sayın Yıldırım ve beraberindekiler ilçemiz köylerine gerçekleştirdikleri ziyaretleri tamamladılar.