GRUP TİLLO'DAN UNUTULMAZ KONSER GECESİ

İlçemizde düzenlenen unutulmaz ramazan gecelerine devam ediyoruz. Değerli ilahi sanatçılarımızın yer aldğı konserlerde bu kez Grup Tillo'yu ilçemizde ağırlayarak vatandaşlarımızla buluşturduk.

Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan talimatıyla belediyemiz kültür ve sosyal işler tarafından organize edilen konserimize vatanadaşlarmz yoğun ilgi gösterdi.

Hükümet konağı önünde teravih namazı sonrası başlayan programa kendilerine has ezgileri ve ilahileri ile tanınan Grup Tillo'yu vatandaşlarımız canı gönülden dinleyerek
takip etti. Konser alanını dolduran vatandaşlarımız Grup tillo'nun okuduğu ilahilere eşlik etti. "Kuzeyinden Güneyine Doğusundan Batısına bu vatanın her karışı bizim mesajları verildiği konserde 'ortağız bir namusa', 'e de bese' ezgileri kürtçe, türkçe ve zazaca seslendirildi.

Unutulmaz gecede Grup Tillo'ya filografi sanatından yapılmış Ay yıldızlı bayrağımızı takdim eden Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan:" Değerli hemşehrilerim bir ramazan programında daha sizlerleyiz. Gerçekten güzel konserlerden birine daha hep birlikte şahit olduk.Sözleri ve ezgileriyle türk kürt kardeştir deyip kardeşliğimize vurgu yapan grubumuza teşekkür ederim. Hakikaten Grup Tillo'yu ilçemizde agrlamaktan mutluluk duyduk. Onlar dinlerken 15 Temmuz ruhu aklımıza geliyor.Terörün ilçemize verdiği tahribata da güzel tercüme oldular. Bulanğımızda her şey normalleşecek kardeşliğimiz pekişerek devam edecek. Bulanık Belediyesi olarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Yaklaşan ramazan bayramınızı canı gönülden tebrik ediyorum." dedi.

Konserin sonunda çocukları sahneye davet eden grubumuz, miniklerle seslendirdikleri ezgilerler konserlerini tamamladılar.