HASTANEDE BULUNAN HASTALARIMIZA BAYRAM ZİYARETİ MORAL OLDU

İlçemiz Devlet Hastanesinde yatmakta olan çocuk ve yetişkin hastaları  Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla geçirdikleri rahatsızlıklar yüzünden yatmakta olan hastaları Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan, yalnız bırakmadı. Hastane yönetimi ile birlikte çocuk bölümünde küçük hastaları hediyeler ile sevindirerek yakın ilgi gösterdi.

Hastanede bulunan hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletip bayramlaşan Sayın Uzan, doktorlardan hastalar hakkında bilgi aldı. Bayram günlerinde hastaların yalnız bırakılmaması gerektiğini vurgulayan Sayın Uzan: "Hastanede kalan hastaların bayramlarını tebrik edip coşkulu bir bayram geçirmek istedik. Bu kapsamda hastalarımızın bizden olan taleplerini de ayrı ayrı dinleme imkanı bulduk. Bayramların birlik ve beraberlik içinde geçmesi gerektiğine inanıyoruz. Başta İlçemizde yatan hastalarımız olmak üzere bütün hastalarımıza acil şifalar diliyor mübarek ramazan bayramlarını canı gönülden tebrik ediyorum." dedi.

Bayramda çalışa sağlık personellerini de unutmayan Sayın Uzan, onlara da kolaylıklar dileyerek kutsal bir görev yapan sağlık çalışanlarının önemli sorumluluk yüklendiklerini belirterek bayramlarını kutladı.