ŞEHİTLİK MAHALLEMİZ YOL İŞGALLERİNDEN KURTULDU

İlçemiz mahallelerinde hızla devam eden yol yapım çalışmalarını Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, yerinde inceleyerek denetimde bulundu.

Makinal İkmal Ekipleri tarafından şahitlik mahallemizde yürütülen yol yapım çalışmalarında 1600 m uzunluğunda ana yollar açılıp, genişletilerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Kanalizasyon alt yapı çalışmalarından sonra 10-15 m genişliğinde kullanıma elverişli hale getirilen yolların kilitli parke döşeme işlemleri yapılarak son haline getirilecek.

Su birliğinin şehiriçi terkini yapılarak su kanallarının dolgu çalışması yapıldı. Mahalle muhtarı Orhan Öner, mahalleliler adına teşekkür ederek yol yapım çalışmalarından ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler. Sayın Uzan, çalışması devam eden yolun tamamını gezerek çalışmaların aksatılmadan yapılmasını istedi.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   842 kez okundu